Главная » 2010 » Декабрь » 15 » Закінчилися фінальні ігри обласної спартакіади школярів з міні-футболу
10:04
Закінчилися фінальні ігри обласної спартакіади школярів з міні-футболу

З 15 по 17 грудня в нашому місті будуть проходити фінальні ігри обласної спартакіади школярів з міні-футболу серед дівчат 1994-95р.н. Нагадаємо трійку призерім минулого року:1.Гребінка 2.Гадяч 3.Кобеляки. Які результати покажуть команди в цьому році дізнаємося через три дня. А ось всі учасники цьогорічного фіналу:

1.Гребінка  2.Гадяч. 3.Кобеляки 4.Семенівка 5.Машівка 6.Полтава 7.Велика Багачка 8.Лубенський р-н

P.S.

На жаль команда з м.Полтави не змогла прибути на змагання. Команди було розбито методом жеребкування на 2 групи:

Група "А"                                                                  Група "В"

1.Гребінка                                                                1.Гадяч

2.Кобеляки                                                              2.Лубенський район

3.Семенівка                                                             3.Машівка

                                                                               4.В.Багачка

З кожним роком рівень гри учасників фінальних змагань все покращується і ігри стають набагато цікавішими. В групі "А" фаворитом  була наша команда, яка обіграла Семенівку 16:2 та Кобеляки-9:2( команда з Кобеляк виявилася гідним суперником -- довго рахунок був 2:0 , але потім Гребінчани дотисли суперниць) . В свою чергу Кобеляки обіграли Семенівку.6:2. В групі "В"-- фаваритом рахувалась команда з Гадяча, але майстерності у них за рік не добавилося , а от Машівка явно прибавига у грі і як результат 1 місце в групі, Гадяч -2 ,Лубенський р-н-3, В.Багачка-4. Запекла боротьба точилася і в стикових іграх. За 5-6 місце Команда з Семенівки лише на останніх хвилинах змогла забити вирішальний гол  Лубенському р-н і перемогти 3:2. На гру за третє місце команда Гадяча не явилася і відповідно Кобеляки зайняли третю позицію. Не хотіли програвати і досить довго відбивалася команда з Машівки у грі за 1 місце. Перший тайм 2:0. Щойно розпочався 2 тайм , як рахунок став 2:1, але це все на що здатні були гравці з Машівки. Надалі Гребінківці зуміли впевнено дотиснути суперниць і перевести свою перевагу в голи 6:1 такий фінальний результат( рахунок міг бути набагато більшим , але добре грала воротар з Машівки). Нагадаємо що це був юбілейний 10 розіграш обласної спартакіади школярів з міні футболу серед дівча з них Гребінка перемагала 9 разів і 1 раз Полтава.

Просмотров: 930 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)