Главная » 2011 » Апрель » 2 » Результати першого ігрового дня
22:41
Результати першого ігрового дня
 Перший  день змагань і перші ігри почалися з "розкачки"  . "Нафтохімік" - "Інтер-ДАІ". Нафтохімік значно переважав  команду суперників за досвідом і тому гравці вийшли на майданчик і практично проходили перший тайм думаючи , що суперник сам почне собі забивати , але не тут то було. Дівчата з Луганська , переважна більшість яких 1996 р.н., доволі майстерно оборонялася та й в атаці виглядали непогано. І тому закономірний рахунок першого тайму 3:2.(Ів.Франківськ). В другому таймі Нафтовик добавив в швидкості , а гравці Інтера не витримали фізично і "попливли". Остаточний рахунок 10:4.
 В наступній грі зустрічалися суперники, які неодноразово зустрічалися між собою. І вага терезів коливається то в одну то в іншу сторону. І в цьому матчі важко було виявити переможця. Хоча Медик і забив швидкі два голи і виграв з таким рахунком перший тайм.Другий тайм "Військовий ліцей" добавив в організації і теж забив два голи та всеж і пропустив один.                               
Медик-Військовий -Ліцей 3:2.
 Цікавим і найзахоплюючим, в пеший день змагань, бум матч Планета-Горохівчанка.Суперники виявилися достойними один одного і обидва тайми пройшли в обоюдних атаках та безліч моментів . Але забити в першому таймі вдалося Горохівчанці. Другий тайм розпочався з натиску Планети та постійних їхніх ударів по воротам. І хоть як вдало воротар Горохівчанки не відбивала удари, але все ж пропустила два голи. Гравці ж Горохова вдало діяли на контр атаці , та всеж забити їм більше не вдалося.

  Завершав перший день змагань матч старих друзів та суперників Біличанка- Надія. Як на мене то гра буга не надто цівавою. Біличанка заволоділа ініціативою та доволі жорстко , а іноді і грубо грала проти суперниць. Хоть ми і привикли до такої їхньої гри , та всеж судді повинні бути об"єктивними . А то навіть дійшло до того , що по закінченню гри деякі вболівальники висловлювали притензії Київському судді в доволі конфліктній обстановці (навіть намагалися з ним фізично розправитися, за його дії). Коли гра була "зроблена" (перший тайм 3:0)суддя почав нормально судити. Остаточний результат 5:1 на користь Біличанки. Команда Біличанка і насправді була сильнішою , але суддівство могло бути і об"єктивнішим.

Результати матчів:

«Нафтохімік-ДЮСШ-3»  - «Інтер-ДАЇ» (А)  10:4 ;

«Військовий Ліцей» - «Медик" (Б) 2:3 ;

«Планета-КСДЮШОР» - «Горохівчанка-ДЮСШ" (А) 2:1 ;

«Біличанка-2» - «Ніка-Надія-ДЮСШ" (Б) 5:1.

Просмотров: 769 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)