Главная » 2011 » Июнь » 14 » Регіональна першість з футболу серед центрів розвитку жіночого футболу.
17:06
Регіональна першість з футболу серед центрів розвитку жіночого футболу.
Після того , як закінчилися змагання з міні-футболу, багато коман щоб підтримати фізичну форму та продовжити ігровий сезон вирішили попробувати свої сили на зелених полях. Так і наша команда "Надія" разом із дівчатами 1997р.н. команди "Лідер"( м.Кобеляки) представляли Полтавську область на регіональних змаганнях з футболу серед центрів розвитку жіночого футболу. І виступили доволі вдало. Крім Полтавської області на змаганнях в м.Чернігові були також: Житомирська, Київська, Чернігівська обл. та м.Чернігів. Ось наші результати:
Полтавська--Київська
               5--0
Полтавська--Житомирська
               3--0
Полтавська--Чернігівська
               2--0
Перед грою з командою м.Чернігів нашу команду влаштовував нічийний результат , так як Чернігів зіграв з Житомиром 0:0. Але дівчата з Чернігова виявилися активнішими на майданчику  і розторопнішими в деяких моментах. Що й привело до пропущеного голу за дві хвилини до закінчення гри.В підсумку 1:0 на користь м.Чернігоав і вони перші. Наша ж команда зайняла друге місце з чим її і поздоровляємо!
Просмотров: 836 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Mellie  
0
This is just the perfect aesnwr for all of us

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)