Главная » 2011 » Сентябрь » 11 » Товариський турнір в Коцюбинському.
15:34
Товариський турнір в Коцюбинському.

 Стало традицією перевіряти молодих гравців на турнірі в Коцюбинському, який проходить уже в девятий раз. Наша команда залюбки прийняла пропозицію позмагатися і цього року, адже приїздять туди своєрідні команди з різних куточків Україні не лише за перемогою, а в першу чергу за спілкуванням та набуття досвіду для молодих гравців. Сама атмосфера змагань ,дружніх стосунків, дає змогу повніше розкритися здібностям дітей і показати найкращі свої якості.Ось і цього року в молодшій віковій категорії серед дівчат (1999-2000р.н) змагалися команди: Сугатинки, Конотопа, Коцюбинського, Білої Церкви (2) та Гребінки. Так як турнір був товариський то за домовленістю в деяких командах (і в нашій теж) були гравці 1998р.н., і тому перевага цих команд інколи була явною. В підсумку виступ "Надії" був доволі вдалий. Програвши першу зустріч першій команді з Білої Церкви з рахунком 10:0. Ми змогли здобути три перемоги поспіль, над командами:

Білої Церкви(2)  --  4:2

Сугатинки          --  5:2 

Коцюбинська     --  4:2

А в заключній грі не змогли переграти команду із Конотопа і поступилися 1:2, все це дало змогу зайняти 2 місце на цьому турнірі, а святкувіали перемогу господарі змагань , які випередили нас на одне очко. Третє місце у команди з Білої церкви. 

Дякуємо організаторам змагань за свято , яке Вони влаштували для маленьких спортсменок.

 

Просмотров: 709 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)