Главная » 2013 » Ноябрь » 16 » Уніспорт-Надія
17:22
Уніспорт-Надія
Приємно було спостерігати за ігровою атмосферою у складі обох коман.Адже ще недавно обидва капітани (Кліпаченко Анастасія та Заріцька Аліса) займалися і грали в одному клубі (Надія) ,разом ділили радощі та незгоди, а зараз прийшлося виступати один проти одного.Також Анастасія та  гравець Надії-- Говор Олександра -- по життю взагалі найкращі подруги. Але таке спортивне життя. Також ще один гравець Уніспорту  (Свяченко Таня) опинилася у такій самій ситуації її подруги -- Сапон Ірина, Балан Ірина, Мекшун Вікторія та Карпенко Анна (ще місяць назад грали за Олімп м. Славутич) а зараз змагалися один проти одного. 
І сама гра виявилася цікавою і напруженою. Більше по первах ініціативою володіли господарі, але і Надія на контр-атаках відповідала дуже гострими моментами. Киянкам у першому таймі вдалося вдало розіграти стандарт з кутового і таким чином повести в рахунку. На більше команди не спромоглися. А от в другому таймі моментів для взяття воріт було досить і в однієї і в іншої команди.Якби все забивали одна і інша команда то рахунок був би двозначним, але дуже добре зіграли воротарі. І все ж більш майстеровитішими виявилися кияни, які ще двічі відзначилися у наші ворота. А у нас гол престижу забила Соломаха Вікторія. Отже 3:1. Про накал  боротьби  свідчать і 3 травмовані гравці , які не змогли дограти до кінця зустрічі. Але гра закінчилася і подруги знову були разом. І це головне , що навіть у суперництві дружба залишається міцною, а перемоги прийдуть!!!
Просмотров: 1361 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)