Главная » 2011 » Апрель » 4 » Результати другого ігрового дня
17:31
Результати другого ігрового дня

 Сьогоднішній ігровий день був повен голів та емоцій, що не могло не зацікавити наших вболівальників та глядачів провести цей день в СК Локомотив.

 Другий ігровий день відкривали команди "Горохівчанка-ДЮСШ" - "Нафтохімік-ДЮСШ-3". "Нафтохімік-ДЮСШ-3" вчора переміг "Інтер-ДАЇ", а "Горохівчанка" не змогла виграти у чемпіона минулого року "Планети". І в цьому матчі фортуна їм не посміхнулась,  рахунок 0:8.

 "Горохівчанка-ДЮСШ" - "Нафтохімік-ДЮСШ-3" 0:8 (А)



Наступним був матч господарки турниру "Надія-Ніка" проти " Віськовий ліцей".

За участі нашої команди, трибуни пожвавились і була відчутна справжня футбольна атмосфера. Це не могло не вплинути на гру наших дівчат. Старт був досить рівний, та все таки через декілька хвилин рахунок був відкритий, а потім і подвоєний. Але не дивлячись на це, "Військовий ліцей" не опускав руки, вміло захищався і створював проблеми "Надії-Нікі" в своїх контратаках, що дало результат. Дівчатам вдалося вирівняти рахунок, 2:2. Такий рахунок тримався досить довгий період часу. Та трибуни гнали наших гравців в перед, що на самому кінці гри реалізувалося в гол. Що й потрібно було для нашої команди. А гру "Військового ліцею" потрібно відміти високою оцінкою. Досить грамотна гра в обороні і реалізація контратак.

«Ніка-Надія-ДЮСШ» - «Військовий Ліцей» 3:2 (Б)


«Інтер-ДАЇ» - «Планета-КСДЮШОР» 2:8 (А)


«Медик» - «Біличанка-2»  9:1 (Б)

Аналізувавти цей матч думаю не має сенсу, адже рахунок зустрічі говорить сам за себе. "Біличанка" повністю домінувала на полі. В команді гравці більш високого рівня, які регулярно грають в Вищій Лігі та захищають кольори нашої жіночої збірної. 

Так завершилась перша частина другого ігрового дня.


«Нафтохімік-ДЮСШ-3» - «Планета-КСДЮШОР»  4:3 (А)

Після перерви глядачі заповнили зал СК Локомотив і всі були в очікуванні нових голів та емоцій.

Обидві команди перемогли в своїх вчорашніх матчах. Це була гра за перше місце в групі. Перші декілька хвилин гра була рівною, та чемпіон минулого року почав показувати свої амбіції. Київській команді вдалося забити два голи. Та "Нафтохімік" не просто так виграв свої попередні матчі, і почав демонстунструвати свої вміння та техніку. Їм вдалось зрівняти рахунок у зустрічі. Звичайно "Планета" не хотіла бути другим номером. Одна із атак завершилась результативно, 2:3. Ось при цьому рахунку почалась найцікавіша частина гри. Сила волі в цьому матчі була більша у "Нафтохіміка". Дві атаки з відмінною реалізацією дозволили здобути перемогу у зустрічі. 


"Військовий Ліцей - "Біличанка-2" 2:11 (Б)

Як і в попередньому матчі, "Біличанка" розгромила свого суперника. Суперниці спромоглися тільки відквитати два голи. Та в матчі з таким суперником цього не достатньо.

«Інтер-ДАЇ» - «Горохівчанка-ДЮСШ» 4:4 (А)


"Медик" - "Надія-Ніка" 4:4 (Б)

Цей матч завершував другий ігровий день. Матч проводився ввечері, що зібрало достатньо велику кількість глядачів. По суті це була гра за друге місце в групі і можливість позмагатись за бронзу в наступному матчі. Ну а глядачі, як і в попередніх зустрічах, гнали господарку турніра тільки в перед. Не все виходило у наших дівчат, та все ж настрій був бойовий. Потрібно згадати, що через травму в цьому матчі не зіграла Говор Олександра, захисник, гравець основного складу. Тому, як то кажуть "за себе і за того хлопця" грала Вікторія Шаповал, гравець "Ніки". Початок був досить рівним. Та першими відкрили рахунок "Надія-Ніка". "Медик" зрівняв рахунок завдяки помилці нашого голкіпера. Команди не відпускали одна одну у відрив. Програючи в два мячі, дівчата "Медика" зрівняли рахунок під кінець гри. В самому кінці гри, наш основний захисник отримав червону картку через те, що вона висловлювала свої незадовалення арбітражем.   



А арбітраж дійсно був не об"єктивний, не в одному матчі. Своє незадоволення ним неодноразово висловлювали глядачі та тренери команд.  


Просмотров: 817 | Добавил: Ruslan | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)