Главная » 2011 » Август » 30 » "НАДІЯ" на турнірі в м.Донецьку.
21:38
"НАДІЯ" на турнірі в м.Донецьку.
День Шахтаря -  свято усіх донеччан. І саме в цей день нашій команді випала нагода взяти участь у міжнародному турнірі по футболу серед дівчат 1997-1998р.н, де крім нас виступали к.Дончанка, к.Донецької обл., та к.Краснодарського краю. Виступ наших дівчат можна вважати успішним, адже суперники були доволі імениті.
Збірна "Надії"-- "Дончанка"  1:1
Хоча суперникам гра на "велике" поле і звичніша, ніж нам, та наша команда поступалася мало в чому дівчатам з "Дончанки". Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Другий розпочався масовими атаками господарів, та мяч ніяк не хотів влітати в сітку нашої команди, де ворота захищала Чебаник Марина. А нам за три хвилини до закінчення гри вдалося в одній з чисельних контр-атак забити гол. Та втримати перемогу не судилося. За якусь хвилину господарі зрівняли рахунок.
Збірна "Надія"--"Кубаночка"  0:2
 І в цій грі ми виступали досить пристойно, якщо взяти до уваги те, що
"Кубаночка" -- постійний учасник фіналів  першості Росії по футболу серед дівчат. Перший тайм 0:0. У другому позначилася втома гравців (адже ми виступали без жодної заміни), та й класом команда також була вище, от ми й почали "підсідати". І пропустили перший гол на 50-ій хвилині, другий на 57-ій.
Збірна"Надія"--Донецька обл. 5:1.
Команда Донецької області теж була не слабкою, просто наші дівчата грали краще.
В підсумку "Надія" посіла третє місце.
     В захисті Вікторія Соломаха               
Просмотров: 895 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Grace  
0
Okay I'm covninecd. Let's put it to action.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)