Главная » 2013 » Апрель » 15 » Змагання першої ліги --розпочалися.
22:16
Змагання першої ліги --розпочалися.

Перший день змагань завершився такими результатами.

1.Ніка-2-СумДу                    6:0
2.Кристал--ДЮСШ-8             2:3
3.Надія--Багіра                    5:2
4.Атлетика--Спартак            4:5

Як бачимо за результатом перша гра була , як то кажуть в одні ворота. Рахунок міг бути і набагато більшим.Друга гра була між рівними командами. Хоча як на мене трішки технічніший був Херсон(Кристал), але більш влучнішими були Харків"янки. Надя-Багіра -- гра  міні-футбольних команд . Першими відзначилися дівчата із Багіри , але невдовзі Надія відновила рівновагу і перший тайм так і закінчився. А в другому таймі свої лідерські якості продемонструвала Шевченко Юля , яка ще забила 4 м"ячі і довела рахунок до 5:1. Після цього команда розслабилася і пропустила ще один гол.Але самим драматичним виявився останній мач. Команда з Одеси створювала момент за моментом, але забити їм ніяк не вдавалося, а Кияни за рахунок досвіду ще в пешому таймі забили 2 голи і пішли на перерву. Щойно розпочався другий тайм і Кияни вже вели 3:0.Але тут Одесу прорвало. Вони швидко відіграли 2 голи і продовжували атакувати. Кияни знову пішли в відрив забивши 4 гол.Але Одесити знову забивають 2 голи і вже зрівнюють рахунок і также продовжують атакувати , але всеж останню крапку поставила капітан киян (Сергієнко Оксана) забивши 5 мяч.Гра закінчилася всі хто вболівав за Одеситів були розчаровані адже вони створили близько 20 гольових моменті.Але виграє не той хто створює, а той хто забиває.

5.Кристал--Ніка-2             0:4
6.Атлетика--Багіра           1:9
7.Надія-- Спартак            3:2
8.СумДу--ДЮСШ-8           2:3
9.Багіра--Спартак            4:0
10.Атлетика--Надія          7:5
11.Ніка-2--ДЮСШ-8          7:0
12.Кристал--СумДу           2:1

Гра за 7-8 місце
Атлетика--СумДу             +:--
Гра за 5-6 місце
Спартак--ДЮСШ-8           7:4
Гра за 3-4 місце
Багіра--ДЮСШ-8              5:1
Гра за 1-2 місце
Надія--Ніка-2                  0:7

Явним лідером на протязі всього турніру була Ніка-2. Їй явно було не цікаво грати з іншими командами. Зате всі інші 7 команд були майже рівними і мало в чому уступали один одному тому й багато ігр були цікавими та інтригуючими.І навіть команди ,  які зайняли останні місця при певній удачі могли грати за більш високий результат.  Підсумок турніру, яб зробив таким:на майбутнє не потрібно допускати команди в турнір 1-ліги які грають майже повною четвіркою з вищої ліги . А так турнір удався.     

Просмотров: 820 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)