Главная » 2013 » Октябрь » 11 » Біличанка-Ніка - гра на рівних!
20:28
Біличанка-Ніка - гра на рівних!
"Біличанка" - "Ніка-ПНПУ" 1:1: полтавки відібрали очки у чинних чемпіонок
Підопічні Сергія Ягодкіна зуміли нав'язати свою гру суперницям 
Сьогодні, 11 жовтня у Києві в спортивному комплексі "НПУ-Арена" відбувся матч грандів вітчизняного жіночого футзалу. Коцюбинська "Біличанка" на власному майданчику приймала полтавську "Ніку". 
Протистояння цих команд має довгу історію, але навіть не вона вражає простого вболівальника. Головна особливість - це кількість вітчизняних чемпіонських титулів Незалежної України, які завоювали команди. А їх, до речі, 18-ть з 19-ти можливих! 
Сама гра проходила на зустрічних курсах. Полтавки першими пропустили після розіграшу штрафного, однак після перерви зібралися та зуміли зрівняти рахунок. М'яч після удару Валерії Єрмоленко влучив точнісінько у кут воріт господарок. 
- За двадцять секунд до закінчення гри у нас був шанс вирвати перемогу, однак Юлія Дударчук не зуміла реалізувати призначений 10-метровий, - розповідає Євгенія Шаповал, гравець "Ніки". - Ми весь матч повністю відбігали, всі зіграли добре. На майданчику була рівна гра у виконанні футзалісток обох команд. Ми могли як перемогти, так і програти, але нічия - хороший результат. 
Слід зазначити, що останній раз "Біличанка" втрачала очки ще у грудні минулого року, коли в черговому турі минулої першості розписала мирову зі "Злагодою". 
Свій наступний матч "Ніка" проведе на початку листопада. На спортивному майданчику педагогічного університету полтавки прийматимуть дніпропетровську "Злагоду-Олімп". 
Просмотров: 718 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)