Главная » 2013 » Ноябрь » 4 » Перші залікові очки здобуто !
09:52
Перші залікові очки здобуто !
Гра 4 тура, як і всі мабуть ігри (майбутні та попередні) виявилася не простою для нашої команди. Обидві команди "Надія" та "Інтер" в попередніх турах не здобули ще жодного залікового очка і прагнули це змінити. Наша команда намагалася налагодити свою гру перш за все в організації та командній дисипліні. І це ніби-то принисло результат ,два швидких голи на 7 та 9 хвилині: забили Говор Олександра та Соломаха Вікторія. Але лише трішки заспокоїлися і тут же пропустили таких же 2 швидких голи на 11 та 15 хв. А далі гра була як то кажуть , як на "качелі" . В першому таймі багато не використаних моментів як з однієї так і з ішншої сторони. І все ж на 25 хв. Шевченко Юля виводить "Надію" вперед , але знову рахунок не вдалося втримати і на останній хв. першого тайму "Інтер" зрівнює результат 3:3. На протязі 22хв. другого тайму ніяка з команд не змогла вразити ворота суперників , хоча "Надія" вже більше володіла ініціативою ніж в першому таймі і моментів було створено ще більше.І от нарешті 57 хв. Гол-Балан Ірина, але 58хв. штрафний удар рикошет від тієїж  Балан Ірини і гол 4:4. Для вболівальників гра виявилася дуже цікавою , адже напруга тримала їх до уінця гри. А розвязка наступила в останні 5 хв. Свої голи забили Шевченко Юля-69хв, Бара Богдана-64хв, Заріька Аліса-70хв. Можливо сказалася коротка лава запасних у команди "Інтер".Отже перша перемога команди "Надія" - 7:4 ! Вітаємо команду!!!
 Команда "Інтер"- Тимоловська Т,Сенчищева О, Сенчищева А,Бічуй І, Таратухіна Г, Пігільова А.
Команда "Надія"-Гуртовенко А, Шевченко Ю,Бара Б,Канівець Ю, Згура Д, Соломаха В, Заріцька А, Говор О, Цвіткова А, Балан І, Карпенко А, Сухан М, Чебаник М.
Голи: Говор О(7хв). Соломаха В (9),Шевченко Ю (25,69 хв), Бара Б (64хв), Балан І (57хв),Заріцька А (70хв), Пігільова А (11,15, 58хв), Сенчищева О (35хв)
Судді: Бебушкін Ю,Дудка Д.
Інспектор: Самохін В.
Карточки (попередження) - відсутні
Вилучення - відсутні.
 

Просмотров: 720 | Добавил: fc-nadiya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Интересно




Форум
Друзья сайта

Наш баннер

ЖФК
<a href="//fc-nadiya.at.ua/" target="_blank"><img src="//fc-nadiya.at.ua/Baners/Standart.gif" alt="ЖФК "Надия"" border="2" height="31" width="88"></a>

Сайт посещён
счетчик посещений раз(а)